Verwarmde skisokken HeatPerformance® POWER

109.95139.95

Deze krachtige HeatPerformance® POWER skisokken met verwarming in stoer design zijn sterk en zacht en geven je zelfs in de meest extreme omstandigheden warme voeten.

  • Deze sok hebben wij speciaal laten ontwikkelen met een 5.5V warmtesysteem. Extra krachtig, zodat je je tenen snel kan opwarmen. Zijn ze eenmaal lekker warm dan kun je de medium of lage stand aanzetten om zo lang mogelijk warme voeten te houden.
  • Het duurzame warmtesysteem is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag buiten – door weer en wind – actief zijn zoals: wintersporters, motorrijders, wandelaars, fietsers, scooterrijders, mountainbikers en watersport beoefenaars.
  • Past in je gewone schoenen, sneakers, laarzen en ski-schoenen. Heb je brede voeten of een hoge wreef dan passen deze sokken niet in je gewone schoenen en kun je beter kiezen voor de verwarmde sokken HeatPerformance® THIN.
Verwarmde skisokken - HeatPerformance
Verwarmde skisokken HeatPerformance® POWER
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken stem je in met het gebruik van alle cookies.