Toont alle 17 resultaten

159.95
-20%
143.96
149.95
159.95
-20%
127.96
NIEUW
189.95
239.95
199.95

Stap voor stap: zó werkt een verwarmde handschoen

Heb je nog nooit verwarmde handschoenen gedragen? Dan wil je vast alles over de werking ervan lezen.

Hoe werkt een verwarmde handschoen?

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONZE HANDSCHOENEN

Powered byCusRev
Tara
Tara
Verified customerVerified customer
5/5

I always have very cold hands, sometimes a fingertip will turn completely white. I went skiing last year and I bought reusch extra warm gloves. Unfortunately at - 12 degrees Celsius and with a high speed, my finger tips were frozen. Very cold and very painful.

This year I bought the all leather titan heated gloves and I am absolutely in love! I put them on the lowest stand which doesn't really give heat, but it breaks the cold enough so that my fingers stay warm and I can enjoy them for the whole day. The second stand does give you a warmer feeling, but the battery won't last a whole day of skiing. But I did use the warmer stand sometimes to get started 😊.

I gave my other gloves to my husband, who said they were very warm. So it wasn't a problem of the glove, but really my fingers that don't have the ability to keep the cold out.

Very happy I found these gloves and as you can see, I waited to try them out to give a full report.

I have size 8,5 in men's gloves (although I am female) and I ordered a large. The leather in the beginning is a bit stiff, but now they are really soft and it's easy to bend your fingers. You can charge both batteries at the same time, but keep in mind it takes a long time to fully charge.

Enjoy!

5 dagen ago
Geert C.
Geert C.
Verified customerVerified customer
5/5
3 maanden ago
Marny V.
Marny V.
Verified customerVerified customer
5/5

Fantastisch de verwarmde handschoenen. Is echt een oplossing voor mijn pijnlijke handen met de ziekte van Renaud.

3 maanden ago

Verwarmde handschoenen touchscreen

Speciale touchscreen vingertop

Heel fijn: handschoenen beschermen je vingers tegen de kou. Maar hoe vervelend: je telefoon bedienen lukt niet. Een groot deel van onze elektrische handschoenen zijn voorzien van een speciaal touchscreen laagje op de top van de duim en wijsvinger.

Touchscreen vingertop: dit is hoe het werkt

Ons assortiment

Ben je voor eens en voor altijd op zoek naar een oplossing voor je koude handen? Verwen jezelf dan met een paar elektrisch verwarmde handschoenen. Voor elke activiteit vind je een passend model in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een paar dunne handschoenen voor in en om het huis, een paar verwarmde skihandschoenen voor op de piste, verwarmde fietshandschoenen voor tijdens het mountainbiken of gun jezelf een paar verwarmde werkhandschoenen voor tijdens je bouwklussen in koude omstandigheden. De meeste handschoenen zijn geschikt voor zowel dames als heren, bij sommige modellen staat specifiek aangegeven voor welke doelgroep de handschoenen geschikt zijn.

Zo gebruik je onze verwarmde handschoenen

Onze handschoenen zijn uitgerust met een ingenieus warmtesysteem dat bestaat uit soepele, dunne carbongeleiders, aangestuurd door een krachtige oplaadbare batterij. De batterij kun je in het zakje in de manchet plaatsen, op de manchet bevindt zich vervolgens de bedieningsknop.

Deze bedieningsknop is heel eenvoudig in gebruik. Éen keer lang drukken en de handschoenen worden ingeschakeld in de hoogste stand. Dit zie je doordat 3 streepjes zullen branden. Druk nog één keer kort en de middelste warmtestand wordt geactiveerd. Nu branden er 2 streepjes. Druk nogmaals en de handschoenen gaan over in de laagste stand, waardoor de batterijen het langste mee zullen gaan. Wil je de handschoenen uitzetten? Druk dan nogmaals wat langer op de knop en je zult zien dat de lampjes uit gaan, waardoor het warmtesysteem wordt gedeactiveerd.

De handschoenen voel je warm worden in dertig seconden. Maar voor echt warme handen moet je 5 tot 10 minuten geduld hebben. Opwarmen doe je in de hoogste stand. Heb je na 5 tot 10 minuten warme handen? Ga dan over tot een lagere stand om je handen op temperatuur te houden. Op deze manier voorkom je oncomfortabele zweethanden en zorg je ervoor dat de batterijen langer meegaan.


Kan ik met mijn handschoenen alles vast pakken?

De warmtegeleiders zijn aangebracht over de handrug en over de rug van de vingers. Niet aan de binnenkant. Op deze manier kun je zorgeloos alles vast pakken. Zelfs bij het vastpakken van scherpe voorwerpen zul je de warmtegeleiders niet beschadigen. Ook kun je zorgeloos natte voorwerpen vastpakken of je in een natte omgeving begeven. De handschoenen bieden uitstekende bescherming bij regen en sneeuw.


Waarom zitten de warmtegeleiders niet overal?

De warmtegeleiders zijn alleen aan de buitenkant aangebracht om ervoor te zorgen dat de warmte zo efficiënt mogelijk wordt afgegeven. Je kunt je voorstellen dat als een batterij een groot warmtesysteem moet opladen dit meer kracht kost en de batterij sneller leeg gaat. Wij hebben ervoor gekozen de warmtegeleiders op strategische plekken aan te brengen, waardoor een krachtige warmte ervaren wordt en de accu urenlang mee gaat.


THERMISCHE HANDSCHOENEN

Onze handschoenen zijn ontwikkeld met als doel de kou buiten te houden en de warmte optimaal te isoleren. De pasvorm is zodanig ontwikkeld dat hij goed aansluit bij de pols, waardoor de kou geen kans krijgt binnen te dringen. De materialen zijn geselecteerd op hun prestaties op het gebied van vochtafdrijving, warmte isolatie, soepelheid en winddichtheid. Voor elke situatie bieden wij je een geschikte thermische handschoen die jou op de piste, op de fiets of tijdens het werken warme vingers en handen bezorgen.


TIPS VOOR KOUDE HANDEN EN VOETEN

Vaak last van ijskoude voeten en handen? Benieuwd wat de oorzaak kan zijn? Op de pagina altijd koude voeten en altijd koude handen vind je alles wat je moet weten. Wij hebben niet alleen de allerbeste tips voor je verzameld, ook hebben wij de oorzaken van koude en handen netjes op een rij gezet. Zo reken je voor eens en altijd af met die ijsklompjes in bed en koude handen op de fiets.

Door weer en wind

Regen? Geen probleem, onze verwarmde handschoenen zijn uitgevoerd in een waterproof stof, zelfs door de ritssluiting komt geen water. Jouw handen blijven droog èn warm!
verwarmde handschoenen waterdicht

Zo blij met deze verwarmde handschoenen. Ik moet elke dag 10 km fietsen naar mijn middelbare school, vanaf nu heb ik nooit meer koude handen. Al mijn vriendinnen heb ik het ook aangeraden!

Natalie Janssens / Customer review

Ik twijfelde over de maat en HeatPerformance heeft mij heel snel en goed geholpen met het maken van de juiste keuze. Wat een super klantenservice! en de handschoen is ook fijn:)

Mathieu Peeters / Customer review

Tijdens het paardrijden heb ik vaak last van koude vingers, gewone handschoenen helpen bij mij niet goed genoeg. Bedankt Heatperformance voor de fijne hulp en handschoenen!! Heb nu ook de verwarmde sokken aangeschaft, ben benieuwd!

Mirjam Versteeg / Customer review

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken stem je in met het gebruik van alle cookies.