mijn favoriete verwarmde sokken

Dit is mijn favoriete verwarmde sok!

Ik spreek volledig namens mezelf, maar dit is nou zo’n product waar ik absoluut niet zonder kan. Echt, ik overdrijf niet, ik ben zó blij met deze heerlijke sokken, dat ik je er graag even mee lastig val. : )

Als gediplomeerd koukleum ben ik eind 2020 in de wereld van verwarmde producten rond gaan kijken. Ik keek m’n ogen uit; wat er tegenwoordig wel allemaal niet mogelijk is! Zo viel ik ook direct als een blok voor de verwarmde sok. Hoe fijn, nooit meer koude voeten, joehoe!

verwarmde sokken bed

Inmiddels heb ik er een aantal (zeg maar gerust een hooiberg aan testexemplaren) liggen. Sommige top en sommige totaal ongeschikt tenzij je niet van de comfortabel bent en je mee wilt doen aan de ugly-trend. Anyway, de meeste verwarmde sokken heb ik met veel plezier uitgeprobeerd, maar wat me aan alle sokken stoorde is dat ik ze niet in mijn gewone sneaker of schoen kon dragen. En dat zijn toch eigenlijk wel de meeste dagen in het jaar. Allemaal waren ze dik, te dik. Logisch ook, verwarmde sokken zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor wintersporters en voor mensen die in extreme weersomstandigheden hun beroep uitoefenen. Niet voor een Nederlandse vrouw die al in het najaar in haar gewone schoenen met ijstenen rond banjert. En helaas, ik heb ook nog eens wat bredere voeten dan gemiddeld, dat helpt ook niet echt mee natuurlijk.

Maar wat nog niet bestaat kan best ontwikkeld worden. En ik ben vast niet de enige vrouw die er leuk bij wil lopen in een fijne sneaker of enkellaars, maar daar liever geen dikke wintersportsok in propt. Dus why not, we trekken de stoute sokken (haha) aan en gaan zelf kijken of het mogelijk is zoiets te ontwikkelen. Dus daar gingen we, op onderzoek uit, fabrikanten zoeken, materialen testen, de warmtegeleiders moesten zo dun en soepel mogelijk en nog steeds een krachtige warmte leveren. En tada! Drum rolls…….daar is de eerste dunne verwarmde sok die in al jouw (nouja, niet in je pumps) schoenen past!

Dunne verwarmde sokken - HeatPerformance
Dit is ‘m dan, mijn trots:

Super dunne verwarmde sokken

Zacht, sterk, ademend en ze zitten heerlijk. En het belangrijkste: ze bezorgen je héérlijk warme voeten op van die gure najaarsdagen of nét te koude voorjaarsdagen.

Doe mij ook zo'n paar!

We hebben niet alleen gekeken naar zo dun mogelijke warmtegeleiders, de sok moest ook nog eens zacht en ademend zijn. En natuurlijk van een fijne kwaliteit, niet dat je na een paar keer wassen en dragen je de pullen eraf kunt plukken. Het heeft wat testen gekost, maar finally we did it!

Tenslotte zat ik nog met de batterijen, je ontkomt er niet aan dat je die nodig hebt en je moet ze ergens laten. Ook al hebben we de batterij zo klein mogelijk gehouden, ik draag hem liever niet bij m’n schoen. De oplossing vonden we in handige verlengkabels die je optioneel kunt gebruiken. De draad loopt van je sok naar je broekzak, daarin zit dus je batterijtje. Vooral bij een skinny jeans vind ik dat fijn. Bij een laarsje laat ik de batterij overigens wel in m’n sok zitten, dan zie je er niets van. Zo laag hebben we de sok gehouden.

verlengkabels verwarmde sokken

Handige verlengkabels

Met deze fijne verlangkabels kun je het batterijtje in je broekzak stoppen, zo blijft je sok zo dun mogelijk. Dé oplossing als je een lage schoen draagt of bijvoorbeeld een skinny jeans.

Shop de verlengkabel

Kortom, dit is mijn favoriete sok van onze hele collectie. Najaar, winter, voorjaar, ik heb warme voeten. Heerlijk vind ik ze. Ik hoop dat jij er net zo blij mee zult zijn als ik! Laat het gerust aan ons weten, daar zijn we altijd heel benieuwd naar!

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken stem je in met het gebruik van alle cookies.