nooit meer koude voeten

Waar je ook bent, nooit meer koude voeten

Altijd al graag naar Alaska of Lapland willen gaan? Maar durf je niet omdat je zo op ziet tegen die onvermijdelijk koude voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Pak je koffers maar in, want we gaan naar het koude noorden. Met onze HeatPerformance® verwarmde zolen en verwarmde sokken wandel jij comfortabel rond. Je aandacht gaat niet meer naar je koude handen en voeten, maar naar die mooie omgeving. 

 

De beste verwarmde zolen

Onze HeatPerformance® PRO verwarmde binnenzolen zitten ultiem comfortabel. De batterij is in de zool weggewerkt waardoor je niet met draden uit je schoen te maken hebt. Met de afstandsbediening stuur je het warmtesysteem aan, dat in de hoogste stand tot wel 55ºC warmte levert. 

Het schokdempende EVA materiaal en de ergonomische pasvorm zorgen ervoor dat deze zool net zo lekker zit als een gewone steunzool. Alaska, here we come!

Verwarmde zolen
verwarmde inlegzolen
verwarmde sokken
Sokken met verwarming

 

Maak kennis met deze krachtpatser

Deze verwarmde sok gaat voor topprestaties. Dankzij het ingebouwde ingenieuze warmtesysteem en de isolerende en vochtafdrijvende materiaaleigenschappen loop jij met warme voeten door gletsjers, ijs en sneeuw.

Druk op de knop en binnen 30 seconden voel jij een weldadige warmte rondom je tenen en de voorkant van je voet. Dankzij de 7.4 V – 2600 mAh batterij geniet je van 65°C in de hoogste stand. Overweeg om een extra set batterijen aan te schaffen voor warme voeten de hele dag door!

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk