Koude handen op de fiets? Zó kom je ervan af! (Ja, met verwarmde fietshandschoenen;))

Het najaar is alweer bijna in zicht, de dagen worden korter en kouder. Als koukleum is dat altijd weer even omschakelen en wennen. Jij zit als eerste met een lange broek, dikke jas en handschoenen op de fiets, terwijl anderen nog vrolijk in een t-shirt naar buiten treden. En ja, er zijn ook nog eens van die dagen dat zelfs een normale handschoen niet voldoende zijn om je vingers tijdens een fietstocht warm te houden.

Wil jij komend najaar net zoveel van je fietstochten genieten als deze afgelopen zomer? Probeer dit jaar dan eens verwarmde fietshandschoenen uit. Nooit van gehoord? Wij leggen je alle ins en outs uit, zodat jij weet waar je aan begint alvorens je ze aanschaft.

Maak kennis met onze verwarmde fietshandschoenen:

Warme kortingsactie

Wees voorbereid op de koude dagen en schaf onze fietshandschoenen tijdelijk extra voordelig aan. Tot en met 6 september ontvang je 10% korting op onze verwarmde fietshandschoenen ‘ALLROUND’.

code: allround

Zelf ervaren?

Wil jij zelf het comfort van heerlijk verwarmde handen op de fiets ervaren? Neem dan snel een kijkje naar onze ‘Allround verwarmde fietshandschoenen’. Waarschijnlijk ben je net als wij en check je voordat je de deur uit gaat niet alleen of je je telefoon en je sleutels bij je hebt, maar vooral of je die heerlijk verwarmde handschoenen wel in je tas hebt zitten (of aan hebt getrokken;)).

Wil je ook klaar zijn voor komend najaar? Deze week kun je onze verwarmde fietshandschoenen met maar liefst 10% korting aanschaffen. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘ALLROUND’.

Veel fietsplezier!

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk