Nooit meer koude voeten op de ski!

Kijk jij ook zo uit naar je komende wintersportvakantie? Lange dagen in de buitenlucht, skiën onder een kraakheldere hemel en aan het einde van de dag moe maar voldaan genieten van een warme glühwein of een welverdiende kaasfondue? We leven helemaal met je mee, wat een geweldig vooruitzicht!

Maarruhhh… de wintersport kan ook weleens koud zijn. Zelfs in februari en zeker hoog op de berg kunnen je tenen spontaan veranderen in ijsklompjes. Het liefst ski jij linea recta door naar de eerste bar om je voeten uit je schoenen te bevrijden, alles om van dat vervelende koude gevoel af te komen. Als dit jou bekend voorkomt dan wordt het tijd om eens te investeren in een heus paar verwarmde skisokken. Weten hoe ze werken? Lees dan verder en je bent in een minuut op de hoogte van alle ins en outs.

Zet die verwarming maar aan!

Onze sokken zijn uitgevoerd met een ingenieus warmtesysteem dat bestaat uit heel dunne soepele carbongeleiders die lopen rondom je tenen. Deze geleiders worden aangestuurd door een batterij en met één druk op de knop kun je je sok instellen op 3 warmtestanden. Binnen 30 seconden voel je de warmte al door de sok lopen en binnen een paar minuten worden je tenen echt aangenaam warm. En van daaruit wordt ook de rest van je voeten comfortabel warm.

Afstandsbediening

Met of zonder afstandsbediening? Aan jou de keus! De sok is eenvoudig te bedienen met een drukknop die zich bovenaan de sok bevindt. Je moet dus wel even je broekspijp omhoog trekken om bij die knop te komen. Heb je geen zin in dat korte moment van kou? Of ben je van plan de sokken ook eens te dragen onder een strakke broek? Dan zijn de sokken met afstandsbediening een goede keuze voor jou. Check hieronder:

Elektrisch verwarmde sokken met afstandsbediening HeatPerformance® PRO

119.95159.95

Hoogwaardige elektrisch verwarmde Heatperformance® PRO sokken met afstandsbediening. Deze sterke en zachte sokken geven je zelfs in de meest extreme omstandigheden warme voeten.

  • Het duurzame warmtesysteem is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag buiten – door weer en wind – actief zijn zoals: wintersporters, motorrijders, wandelaars, fietsers, mountainbikers en watersport beoefenaars.
  • Je hoeft je broek niet meer op te stropen; met de handige afstandsbediening regel je eenvoudig de temperatuur.
  • Levert tot maar liefst 75ºC warmte in de hoogste stand.
  • Past in je gewone schoenen, sneakers, laarzen en ski-schoenen.
  • Heb je brede voeten of een hoge wreef dan passen deze sokken niet in je gewone schoenen en kun je beter kiezen voor de verwarmde sokken HeatPerformance THIN.

Twijfel je? Voeg toe aan vergelijking

Meer informatie

Verwarmde skisokken HeatPerformance® POWER

109.95149.95

Deze krachtige HeatPerformance® POWER skisokken met verwarming in stoer design zijn sterk en zacht en geven je zelfs in de meest extreme omstandigheden warme voeten.

  • Deze sok hebben wij speciaal laten ontwikkelen met een 5.5V warmtesysteem. Extra krachtig, zodat je je tenen snel kan opwarmen. Zijn ze eenmaal lekker warm dan kun je de medium of lage stand aanzetten om zo lang mogelijk warme voeten te houden.
  • De twee 7.4 V – 2600 mAh lithium batterijen zijn in 4 uur opgeladen met de dual charger en zorgen voor 3,5 tot 10 uur warme voeten.
  • Het duurzame warmtesysteem is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag buiten – door weer en wind – actief zijn zoals: wintersporters, motorrijders, wandelaars, fietsers, scooterrijders, mountainbikers en watersport beoefenaars.
  • Past in je gewone schoenen, sneakers, laarzen en ski-schoenen. Heb je brede voeten of een hoge wreef dan passen deze sokken niet in je gewone schoenen en kun je beter kiezen voor de verwarmde sokken HeatPerformance® THIN.

Twijfel je? Voeg toe aan vergelijking

Meer informatie

Batterijen

Het warmtesysteem wordt aangestuurd door een krachtige 7.4 V – 2600 mAh batterij. In elke sok zit een zakje voor deze batterij, welke zich helemaal bovenaan de sok bevindt.

Verwarmde skisokken met batterij - HeatPerformance - close up

De sokken worden geleverd met een dubbele oplader, in 4 uur tijd laad je je batterijen weer volledig vol. Hoe lang je ermee kunt doen hangt af van de omgevingstemperatuur en de stand waarin je de sokken zet. In extreem koude omstandigheden en op de hoogste stand kun je 3,5 uur genieten van warme voeten. Hoe lekker is dat! In de meest spaarzame stand houden de sokken je tenen tot wel 10 uur warm. Wil je niet misgrijpen? Neem dan een extra setje batterijen mee naar de piste, omwisselen is in een mum van tijd gebeurd. Onze batterijen zijn verkrijgbaar in 2600 mAh, 3000 mAh en 5200 mAh. Hoe meer mAh hoe langer je met de batterijen kunt doen.

Ook heel fijn, hoe ver de temperatuur onder 0 ook gedaald is, de batterijen zullen je niet teleurstellen want ze zijn anti vries.

Shop onze verwarmde sokken

Ps. Heb jij ook snel last van koude handen op de piste? Check dan onze beste verwarmde skihandschoenen, ontdek hun kenmerken en bekijk welke handschoen het beste bij jouw wensen past.

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk